De hoogste kwaliteit en vakmanschap

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Zijn jullie al voorbereid op de herfst?

  • Geplaatst op
  • Door Chantal
Zijn jullie al voorbereid op de herfst?

Helaas, de warme dagen zijn nu echt voorbij. De dagen worden korter. De regenjassen komen te voorschijn en het stormt behoorlijk buiten. Zijn jullie al voorbereid op de herfst?

Nu we veel meer binnen zitten en in het donker moeten autorijden merk ik wel dat mijn zicht in ieder geval een stuk achteruit is gegaan. Het vervelende hiervan is niet alleen dat ik een stuk slechter zie, maar ook dat het veel moeite kost.

Autorijden is echt vermoeiend en vergt opperste concentratie, zeker als het regent. Bovendien heb ik veel meer hoofdpijn en red ik een filmpje op de bank niet, zonder in slaap te vallen, wat niet heel gezellig is voor mijn wederhelft;-)

Gelukkig zijn mijn ogen gemeten en staat mijn nieuwe bril in bestelling. En ja, ook ik moet eraan geloven en wordt het een multifocale bril. Psst, niet verder vertellen hoor;-) Gelukkig zie je er niets van en loop ik straks weer met een leuke, hippe bril op.

Binnenkort zal ik een foto plaatsen met het eindresultaat! 

 

Fijne dag allemaal en mochten jullie bovenstaande klachten herkennen, dan zien we jullie snel in de winkel;-)

 

Groetjes,
Chantal